Η Eταιρεία Μας

Λίγα λόγια για εμάς

H εταιρεία Συμβούλων Ακινήτων «Katerina Chartoulari», μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών, δραστηριοποιείται από το έτος 2008. Η έδρα της είναι στην περιοχή της Γλυφάδας και παρέχει υπηρεσίες στην ευρύτερη αγορά των Νοτίων Προαστίων της Αθηναϊκής Ριβιέρας, των Βορείων Προαστίων της Αθήνας και επιλεγμένων ακινήτων σε νησιά του Αιγαίου.

Η εμπειρία, η συνέπεια και η εντιμότητα της Κατερίνας Χαρτουλάρη και των συνεργατών της, στο χώρο του Real Estate, αποτέλεσε εγγύηση για την επιτυχημένη λειτουργία και ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της.

Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα η εταιρεία αναπτύσσεται και εξελίσσεται συνεχώς, βάσει των νέων αναγκών και προκλήσεων που προκύπτουν στην κτηματαγορά, ώστε να προσφέρει στους πελάτες, εγχώριους και διεθνείς, ένα πακέτο παροχής υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας.

Η αγάπη μας για το Real Estate, πλαισιωμένη από την βαθιά γνώση του κλάδου, την επαγγελματική εμπειρία και την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι πελάτες μας, επέτρεψε στο γραφείο μας να μεγαλώνει με επιτυχία κάθε χρόνο.

Κορυφαία επιδίωξη της εταιρείας αλλά και των συνεργατών της αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών μας δίνοντας τους την ευκαιρία να κερδίσουν χρόνο και χρήμα και να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο την περιουσίας τους.

Για την στοχευμένη προβολή μας συμμετέχουμε σε πολλές διεθνείς εκθέσεις και διοργανώσεις του Real Estate τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη και σε χώρες του Αραβικού Κόλπου.


Οι Συνεργάτες μας